hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çukurova'da 65 yaş üstüne sıcak yemek servisi

    Çukurovada 65 yaş üstüne sıcak yemek servisi
    expand

    Çukurova'da 65 yaş üstüne sıcak yemek servisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediyesi, koronavirüs salgınının ardından sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üstü vatandaşların evlerine sıcak yemek hizmeti vermeye başladı. Çukurova Kaymakamı Osman Sarı ve Başkan Soner Çetin, uygulamanın ilk gününden vatandaşların evlerine yemekleri kendileri götürdü. 
    Koronavirüs salgınının daha fazla yayılmasını önlemek için İçişleri Bakanlığı’nca 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından Çukurova Belediyesi de vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yeni önlemler almaya devam ediyor. Vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılayan birimleri harekete geçiren Başkan Soner Çetin, bu kez de Çukurova Kaymakamlığı ile işbirliği yaparak, 65 yaş üstü vatandaşlara sıcak yemek servisi yapmaya başladı. Uygulamanın ilk günü maske ve eldivenlerini takarak gerekli tedbirleri alan Çukurova Kaymakamı Osman Sarı ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, vatandaşların evlerine yemekleri kendileri götürdü. Evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Osman Sarı ve Başkan Soner Çetin, herhangi bir istekleri olup olmadığını sordu. 
    "BİZ ONLARIN AYAĞINA GELİRİZ"
    Evden çıkamayan risk grubundaki 65 yaş üstü vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirten Başkan Soner Çetin, "Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve onların sağlıkları için tüm kurumlarla birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Büyüklerimiz bizim başımızın tacı. 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı konuldu. Biz de onların tüm ihtiyaçlarının karşılanması gerekli çalışmaları yapıyoruz. Her sorunlarında onların yanındayız. Onlar evde kalsınlar biz onların ayağına geliriz" diye konuştu. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow