hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çukurova'ya 'Kedi Parkı' müjdesi

    Çukurovaya Kedi Parkı müjdesi
    expand

    Çukurova'ya 'Kedi Parkı' müjdesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA) - ADANA'da ​Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her ay düzenli olarak yapılan kedi maması dağıtım töreninde yaptığı konuşmada hayvanseverlere ilçeye Kedi Parkı yapılacağı müjdesini verdi.
    Temalı parklara Kedi Parkı’nın da ekleneceğini belirten Başkan Çetin, parkın içinde kedilerin kısırlaştırılması için bir de merkez kurulacağını açıkladı. Çukurova Belediyesi’nce hayvanseverlere kedi maması dağıtımı gerçekleştirildi. Belediye bahçesindeki mama dağıtım törenine çok sayıda hayvansever katıldı. Mama dağıtımı sırasında konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hayvan severlerin sayısının artmasının o toplumun medeniyet göstergelerinden biri olduğunu söyleyerek, “Ben de bir hayvan dostuyum. Evimde 1 köpek ve 8 kedim var. Ben hayvan sevgisini içselleştirmiş bir kardeşinizim” dedi.
    KEDİLER DE KISIRLAŞTIRILACAK
    Başkan Çetin, ilçe belediyesinin görev alanı içinde olmamasına karşın Çukurova Belediyesi’nin hayvan barınağı bulunduğunu ve bu barınağın daha iyi hale getirileceğini söyledi. Adana’yı temalı parklarla tanıştırdıklarını belirten Başkan Çetin, “Yeni temalı parklar yapacağız. Bunlardan biri de Kedi Parkı olacak. Kedileri kısırlaştıracağımız merkez de bu parkın içinde yer alacak” dedi. Başkan Çetin’in bu müjdesi hayvan severler tarafından coşku ve alkışlarla karşılandı. Çukurova Belediyesi her ay 250 hayvan severe kedi maması dağıtımı gerçekleştiriyor.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow