hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde kayıtlar başladı

    Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinde kayıtlar başladı
    expand

    Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde kayıtlar başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi’nin Atakent Mahallesi'nde hizmete açtığı Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ne kayıtlar başladı.
    Bünyesinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, seyir tribünü, voleybol ve basketbol sahası, fitness salonu, masa tenisi alanı, kütüphane, kafeterya, büfe, duşlar ve soyunma odaları bulunan Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde haftanın 3 günü kadınlara, 3 günü ise erkeklere hizmet verilecek. Pandemi nedeniyle hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde ilk etapta 25’er kişilik gruplara hizmet sunacak tesis, sabah saat 08.00’den akşam 20.00’ye kadar 1’er buçuk saatlik seanslar halinde faaliyet gösterecek.
    Adanalılar'ı tesise kayıt yaptırmaya davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Gençlerimizin hem fiziksel hem de ruhsal gelişimi ile ilgili hakikaten çok çaba gösteren bir belediyeyiz. Biz Yüreğir’de bir başarı hikayesi yazmak istiyoruz. Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’miz içerisinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzu ile son derece modern bir tesis. Tüm vatandaşlarımızı kayıt yaptırmaya, bu tesisimizden istifade etmeye davet ediyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow