hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Geleceğin yenilmez armadasını oluşturmak için çalışıyorlar

    Geleceğin yenilmez armadasını oluşturmak için çalışıyorlar
    expand

    Geleceğin yenilmez armadasını oluşturmak için çalışıyorlar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, geleceğin sporcularını hazırlamak için birçok branşta sürdürdüğü çalışma kapsamında, su topunda da 300 kişi arasından seçilen 150 sporcuyu bünyesine kazandırarak lig maçlarına hazırlanıyor.
    Adana Büyükşehir Belediyesi, sporda altyapıya verilen önem ve Adana’nın bir spor kenti olmasına yönelik çalışmalar kapsamında, birçok branşta olduğu gibi su topunda da çocukların ve gençlerin önünü açıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, altyapıda toplam 11 branşta geleceğin sporcularını hazırlamak için faaliyetlerini sürdürüyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda, yaz aylarında 300 kişi arasından seçilen 150 su topu sporcusu, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’ne kazandırılarak, lig maçlarına hazırlanmaya başladı. Haftanın 5 günü Atatürk Yüzme Havuzu’nda antrenmanlarını sürdüren su topu takımı, yeni bir ‘Yenilmez Armada’ oluşturulması için çalışmalarına devam ediyor.
    SU TOPU BRANŞI YENİDEN AYAĞA KALKACAK
    Uzun yıllar milli takımlarda antrenörlük yapan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Su Topu Takımı’nı çalıştıran Sami Akgöz, “Altyapı olmazsa, bu iş başarılamaz. Bunun için biz de yaz aylarında tarama ekibimizle birlikte kulübe kazandırdığımız sporcularla bunun temelini attık. Altyapıdan 1’inci Lig’e oyuncu çıkarmak istiyoruz. Kulüp olarak geçmişte büyük işler başarmış su topu branşını yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow