hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hekimler Arası Futbol Turnuvası başladı

    Hekimler Arası Futbol Turnuvası başladı
    expand

    Hekimler Arası Futbol Turnuvası başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Tabip Odası tarafından düzenlenen 11'nci Hekimler Arası Futbol Turnuvası Başkan Prof. Dr. Ahmet Hilal'in topa vuruşuyla başladı.
    Adana Tabip Odası Sosyal Etkinlik Komisyonu tarafından geleneksel hale getirilen turnuvada doktorlar 'Spor dostluktur' temasıyla bir araya gelerek ter döktü. Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ahmet Hilal, turnuva ile 14 Mart etkinlikleri çerçevesinde doktorları iş stresinden uzaklaştırıp bir arada sosyal aktivitede bulunmalarını amaçladıklarını belirtti. 
    Doktorların mesleki, sosyal ve özlük haklarına yönelik aktivitelerinin devam edeceğini söyleyen Prof. Dr. Hilal, "Tüm meslektaşlarımızı etkinliklerimize bekliyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz futbol turnuvalarımız centilmence geçmektedir. Şirin Halı Saha’da oynanan A ve B olmak üzere iki grupta 8 hastane takımının yer aldığı turnuvamızda 11. şampiyon belirlenecek. Turnuvamıza katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her alanda sağlığın kazanmasını istiyorum" diye konuştu. 
    Turnuva Üroloji Spor ve Güneyspor Futbol takımı arasında oynanan karşılaşma ile başlayan turnuvanın A grubunda: Üroloji Spor, Adli Tıp Spor, ASH Cerrahi Spor, Uygurlar Spor. B grubunda: Güney Spor, Başkent Spor, Ruhspor ve Acıbadem Spor yer alıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow