hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kan bağışı kampanyasına Vali Demirtaş'tan destek

    Kan bağışı kampanyasına Vali Demirtaştan destek
    expand

    Kan bağışı kampanyasına Vali Demirtaş'tan destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- TÜRK Kızılayı Adana Şubesi tarafından düzenlenen 2020 yılının ilk kan bağışı etkinliğine Vali Mahmut Demirtaş ile valilik personeli kan vererek destek oldu.
    Adana Valiliği öncülüğünde başlatılan bu kampanyayla 230 bin ünite kanı toplayarak şifa bekleyen insanlara ulaştırıldığını dile getiren Türk Kızılayı Adana Şubesi Başkanı Ramazan Saygılı, 2020 yılı hedeflerinin 250 bin ünite kan toplamak olduğunu söyledi.
    Kan bağışına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş, "Tüm kamu çalışanlarımızla Kızılay’ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek vermek için bir aradayız" dedi.
    Bu anlamlı etkinlikte kan bağışının önemine dikkat çeken Vali Demirtaş, sağlıklı olan her bireyin kan vermesi gerektiğini kaydederken, "Kan vermek birçok insanın hayata tutunmasına yardımcı oluyor. Verdiğimiz kan belki sevdiklerimizin, belki de bir insanın hayatının kurtarılmasına vesile olacaktır" diye konuştu.
    Tüm Adanalıları kan bağışında bulunmaya davet eden Vali Demirtaş, açıklamalarının ardından kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi. Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından Vali Mahmut Demirtaş’a kan bağışı kampanyasına vermiş olduğu destekten dolayı plaket takdim edildi.
    Etkinliğin sonunda kan vererek kampanyaya destek olan vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow