hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kreş öğrencilerinin mezuniyet sevinci

    Kreş öğrencilerinin mezuniyet sevinci
    expand

    Kreş öğrencilerinin mezuniyet sevinci

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediyesi Gülen Yüzler Semt Kreşleri’nde eğitim gören minikler mezuniyet sevinci yaşadı. Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde kreş öğrencileri birbirinden renkli gösterileriyle izleyenleri adeta büyüledi.
    Çukurova Belediyesi Gülen Yüzler Semt Kreşlerinde eğitim gören minikler törenle diplomalarını aldı.Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde yapılan mezuniyet töreninde konuşan Başkan Soner Çetin, geleceğin teminatı olan çocuklarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
    Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan Bayramını armağan ettiği çocukların, Türkiye'nin geleceği olduğunu vurgulayan Başkan Soner Çetin, “Ağaç yaşken eğilir. Bu yaşlarda çocuğu ne şekilde eğitmeye başlarsanız o şekilde devam eder. Bu yaşlarda karakteri oturan, iyi eğitim gören çocuklar, doğru yolda ve Atatürkçü yetiştirilmiş çocuklar aynı yolda ilerler ve kötü niyetli kişilerin eline düşmezler. Bizim vicdanımız rahat. Sizlerin çocuklarını aldık, öğretmenlerimizin elinde en iyi şekilde yetiştirdik. Bundan sonrası ilkokul ve sonraki okullardaki öğretmenlerinin elinde. Bu çocuklar sizlerin göğsünü kabartacak, Türkiye Cumhuriyeti'nin onurlu vatandaşları olacaktır. Hiç şüpheniz olmasın" dedi.
    Başkan Soner Çetin’in konuşmasının ardından, çocuklar mezuniyet gösterisi yaptı. Büyük bir beğeniyle izlenen gösterilerde minikler tüm hünerlerini sergilerken büyük alkış aldı. Gösterinin ardından mezun olan miniklere mezuniyet belgeleri dağıtıldı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow