hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhan Belediyesi, su baskınlarına karşı teyakkuz

    Seyhan Belediyesi, su baskınlarına karşı teyakkuz
    expand

    Seyhan Belediyesi, su baskınlarına karşı teyakkuz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi ekipleri, kuvvetli yağış sonucu yaşanan su baskını ve diğer olumsuzluklara karşı hizmetlerini sürdürüyor.
    24 saat çalışma esasına göre görevlendirilen ekipler, yaşanan olumsuzluklara anında müdahale edebiliyor. Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, su baskını yaşanan mahallelerde teknik ekibiyle denetim yaparak, sorunların ivedi olarak çözülmesi için talimatlar veriyor. Başkan Akay, belediye teknik ekibiyle mahallelerde inceleme yaptı. Akkapı Mahallesi'nin yeni yerleşim alanında inceleme yapan Başkan Akay, altyapısı ASKİ tarafından yapılan sokakları inceledi. Başkan Akay, bölgede ASKİ’nin alt yapısını tamamladığı sokaklarda öncelikli olarak yolun yapıldığını kaydetti. Başkan Akay, “Yeni yerleşim bölgesi olan alanda, ASKİ’nin altyapı çalışması sürüyor. Temiz su ve kanalizasyon alt yapısı biten sokakları hemen düzenleyip halkın kullanımına sunuyoruz” dedi.  Yağmurluk ve çizme giyerek halkı dinleyen Başkan Akay, daha sonra ekibiyle birlikte inceleme yapmak üzere diğer mahallelere geçti.
    Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı Gıda Mühendisleri yılbaşı öncesi şekerleme ve kuruyemişçilerin denetimini sürdürdü. Ekipler denetimlerini aralıksız olarak sürdürecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow