hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhan’da, çocukların şenlik coşkusu

    Seyhan’da, çocukların şenlik coşkusu
    expand

    Seyhan’da, çocukların şenlik coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, pandemi nedeniyle sağlıklarının korunması için kısıtlama uygulanan çocuklara kısıtsız zamanda çocuk şenliği armağan etti.
    Gazipaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen Seyhan Çocuk Şenliğine çocukların ilgisi yüksek oldu. Pandemi nedeniyle,  teması azaltmak için sokağa çıkmaları kısıtlanan çocuklara, kısıtlamanın olmadığı 13.00 ila 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilmeye başlanan şenliğe Başkan Akif Kemal Akay da katıldı. Pandemi şartlarına dikkat edilerek gerçekleşen şenlikte çocuklar doyasıya eğlenme imkanı buldu.
    Merkezi bir alanda gerçekleşen şenlikte Başkan Akay çocuklarla yakından ilgilendi ve onlar için boyama yaptı. Çocuklar palyaço eşliğinde oyunlar oynayarak adeta evde biriken enerjilerini boşalttı. Deneyler yapan, boyama, ebru sanatı icra etmeye çalışan çocuklara sürpriz hediyeler de verildi. Belediyeye ait kreş öğretmenlerinin yaptığı birbirinden özel oyuncaklar çocuklara armağan edildi. Birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu Seyhan Çocuk Şenliği, çocuklar için uygulanan kısıtlama başlamadan tamamlandı. Seyhan Çocuk Şenliği, farklı mahallelerde farklı günlerde devam edecek. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow