hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhanlı satranççılar Türkiye 3’üncüsü oldu

    Seyhanlı satranççılar Türkiye 3’üncüsü oldu
    expand

    Seyhanlı satranççılar Türkiye 3’üncüsü oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- MERSİN’de gerçekleştirilen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası’nda Adana’yı temsil eden Seyhan Belediyespor Kulübü Satranç Takımı, U-18 kategorisinde Türkiye 3’üncüsü oldu.
    Spora ciddi yatırımlar yapan Seyhan Belediyesi bunun karşılığını almaya devam ediyor. 11-15 Kasım tarihleri arasında Mersin’de Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Satranç Federasyonu organizatörlüğünde gerçekleşen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası’nda Adana’yı temsil eden Seyhan Belediyespor Kulübü Satranç Takımı, U-18 kategorisinde Türkiye 3’üncüsü oldu.
    Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, satranç sporunun, kazanmayı ve kaybetmeyi öğretmek, odaklanmak, yaratıcılığı geliştirmek, özgüveni artırmak, problem çözme yeteneklerini geliştirmek gibi önemli yararlarının bulunduğunu belirtti. Başkan Akay, “Seyhan Belediyesi olarak çok önem verdiğimiz spor branşlarından bir tanesi de satranç. Bünyemiz içerisinde faaliyetlerini sürdüren Seyhan Belediyespor Kulübümüz U-18 takımının Türkiye Şampiyonası’nda 3’üncülük elde etmesi bizleri mutlu etmiştir. Hocamızı ve sporcularımızı kutluyorum” dedi.
    DESTEK TEŞEKKÜRÜ
    Seyhan Belediyespor Kulübü Satranç Takımı Antrenörü Demir Gündoğdu ise destekleri nedeniyle Başkan Akay’a teşekkür etti.

     

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow