hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Demirtaş Dünya Kadınlar Günü Karma Resim Sergisi'nin açılışını yaptı

    Vali Demirtaş Dünya Kadınlar Günü Karma Resim Sergisinin açılışını yaptı
    expand

    Vali Demirtaş Dünya Kadınlar Günü Karma Resim Sergisi'nin açılışını yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği Adana Şubesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Karma Resim Sergisi düzenledi. Serginin açılışını Vali Mahmut Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş ile birlikte yaptı. 
    19 sanatçının eserlerinin yer aldığı serginin açılış kurdelesini beraberindekilerle keserek sergiyi ziyarete açan Vali Demirtaş, sergide yer alan eserleri tek tek inceledi. Serginin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayan Vali Demirtaş, "Öncelikle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Kadınlarımızı her alanda aktif şekilde görmek mutluluk verici. Kadınlarımızın eğitimli, donanımlı ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır. Bizler bu doğrultuda kadınlarımızın eğitimden bilime, sanattan siyasete hayatın her alanında başarı ile yerini alması için her türlü çalışmanın içinde olmaya, kadınlarımızın daima yanında olmaya hazırız" diye konuştu.
    Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş açılışın ardından sanatçılarla sohbet ederek yapılan eserler hakkında bilgi aldı. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow