hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Demirtaş sağlık merkezlerinde inceleme yaptı

    Vali Demirtaş sağlık merkezlerinde inceleme yaptı
    expand

    Vali Demirtaş sağlık merkezlerinde inceleme yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, Yüreğir ilçesinde bulunan Akıncılar Sağlıklı Hayat Merkezi ve Güçlendirilmiş Akıncılar Göçmen Sağlığı Merkezi'ne inceleme ziyaretinde bulundu.
    Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl ile İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer’in de hazır bulunduğu ziyaretti Vali Demirtaş’a sağlık merkezlerinde hayata geçirilmesi planlanan 'Sağlıklı Hayata Ulaşım' konulu projenin detayları hakkında bilgi verildi.
    Vali Demirtaş'a, sağlıklı hayat merkezlerinde sunulan koruyucu ve önleyici sağlık hizmetleri ile toplumun dezavantajlı kesimlerinin sağlıklı yaşam standartlarının yükseltilmesi amacıyla merkezlere ücretsiz ulaşımın sağlanmasını amaçlayan proje anlatıldı. Vali Demirtaş, "Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimlerinin kolaylaştırılmasıyla birlikte merkezlerimizin sunduğu risk faktörleriyle mücadele, beslenme danışmanlığı, psiko-sosyal danışmanlık, kanser erken teşhis, tarama ve eğitim gibi birçok önemli konudaki hizmetlerden yararlananların sayısının arttırılması çok önemli bir çalışma" dedi.
    Demirtaş, projenin hayata geçirilmesi için faaliyet gösteren herkese teşekkür etti. Vali Demirtaş merkezde bulunan sağlık birimlerini gezerek verilen hizmetler hakkında ilgililerden bilgi aldı. 

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow