hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Miniklerden 10 Kasım temalı duygulandıran klip

    Miniklerden 10 Kasım temalı duygulandıran klip
    expand

    Miniklerden 10 Kasım temalı duygulandıran klip

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gülşah ÖZGEN/ADANA,(DHA)- ADANA'da anaokulu öğrencilerinin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 84'üncü ölüm yıl dönümü kapsamında hazırladıları 'kimseyi tanımadım ben senden daha özel' şarkısını seslendirerek Atatürk'ü işaret ettikleri 10 Kasım temalı klip, duygulandırdı. 
    Ağrı'nın Doğubayazıt ile Van'ın Çaldıran İlçesini birbirine bağlayan Tendürek Geçidi'nde 2015 yılında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 23 yaşındaki jandarma uzman onbaşı Muhammet Oruç'un isminin verildiği Sarıçam ilçesindeki anaokulunda düzenlenen anma programı kapsamında 09.05'te saygı duruşuna geçen öğretmen ve öğrenciler daha sonra İstiklal Marşı'nı okudu.
    10 Kasım temalı drama gösterileri sunan minikler, okul bahçesinde büyük Atatürk posteri ve 'kaygılanma çoçuk herkes ölür kimi toprağa kimi yüreğe gömülür' yazılı pankart açtı. Öğrencilerin hep bir ağızdan 'kimseyi tanımadım ben senden daha özel' şarkısını seslendirirken Atatürk'ü işaret ettiği dakikalar ise duygulu anlar yaşattı.
    Etkinliklerin ardından üç boyutlu hazırlanan Atatürk maketi önüne kırmızı karanfiller bırakıldı. Yaklaşık 2 hafta önce hazırlığına başlanan anma programı için Şehit Muhammet Oruç Anaokulu öğrencilerinin tüm bu gösterilerini içeren 10 Kasım temalı klip ise ilgiyle izlendi. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow