hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tufanbeyli'de üreticilere 13 bin meyve fidanı dağıtıldı

    Tufanbeylide üreticilere 13 bin meyve fidanı dağıtıldı
    expand

    Tufanbeyli'de üreticilere 13 bin meyve fidanı dağıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kahraman ÖZTÜRK/TUFANBEYLİ,(Adana),(DHA)- ADANA'nın Tufanbeyli ilçesinde üreticilere  13 bin 700 adet meyve fidanı dağıtımı yapıldı.
    Tufanbeyli Kaymakamlığı ve Enerjisa işbirliği ile üretici katkılı “Tufanbeyli İlçesi Meyveciliği Geliştirme Projesi 2022” kapsamında üreticilere 13 bin 700 adet ceviz, elma, kiraz, badem, kayısı ve şeftali fidanı dağıtımı yapıldı.
    Tufanbeyli Kaymakamlığı ve Enerjisa işbirliği ile üretici katkılı “Tufanbeyli İlçesi Meyveciliği Geliştirme Projesi 2022” kapsamında düzenlenen fidan dağıtım programına Tufanbeyli Kaymakamı Abdulhamit Bayram, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Saffet Giray, Enerjisa İdari ve Sosyal İşler Uzmanı Ahmet Sargın ve çok sayıda üretici katıldı. Saffet Giray, dağıtılan  fidan çeşidi, hasat tarihi, ürünün ekonomik değeri, ne şekilde dikileceği ile ilgili teknik konularda üreticileri bilgilendirdi. Kaymakam Bayram ise “Dağıtılan fidanların başta üreticilerimize hayırlı olmasını diliyor, ilçemizde meyveciliğe katkı sağlayacağını umarak emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow