hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Afyon'daki otellerde yılbaşı gecesi yüzde 95 doluluk beklentisi

    Afyondaki otellerde yılbaşı gecesi yüzde 95 doluluk beklentisi
    expand

    Afyon'daki otellerde yılbaşı gecesi yüzde 95 doluluk beklentisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da termal oteller yılbaşı için hazırlıklarını tamamladı. Zafer Bölgesi Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (ZAFTODER) Başkanı Ali Gümüşhan, 2 kişilik, gala gecesi de dahil 2 gecelik yılbaşı paketlerinin 8 bin ila 14 bin lira arasında satıldığını söyledi. Gümüşhan, "Yüzde 75- 80 doluluğumuzu yakaladık. Satışlar devam ediyor. Yüzde 90- 95 civarına ulaşacaktır" dedi.
    Afyonkarahisar bölgesinde bulunan termal otellerde yılbaşı hazırlıkları tamamlandı. Ünlü isimlerin yanı sıra yerel sanatçıların da sahneye çıkacağı gala geceleri düzenleyecek olan otellerde şu ana kadar rezervasyonlar yüzde 75-80 doluluğu yakaladı. Yılbaşına kadar doluluğun yüzde 90-95'e ulaşabileceğini söyleyen ZAFTODER Başkanı Ali Gümüşhan, "Yılbaşına girdiğimiz, son 10 gün kaldığımız şu günlerde yüzde 75- 80 doluluğumuzu yakaladık. Satışlar devam ediyor. Yüzde 90- 95 civarına ulaşacaktır. Tüm otellerimizde yılbaşı ile ilgili ünlü sanatçılarımız var, yerel sanatçılı otellerimiz var, dolu dolu bir yılbaşı olacaktır" dedi.
    'MUTLU BİR ŞEKİLDE 2022'Yİ UĞURLAYACAKLAR'
    Otellerde 2 gecelik paket halinde, 2 kişilik bir oda fiyatının 8 bin ile 14 bin arası değiştiğini aktaran Ali Gümüşhan, "2 gecelik paket halinde satılıyor yılbaşı galası dahil. Tabii gelen misafirlerimiz hem dinlenecek hem eğlenecek, hem termale girecek, hem Afyonkarahisar'ın tarihi yerlerini gezecek. Hem otellerimiz için bereketli bir dönem olacaktır, hem misafirlerimiz buraya geldiğinde mutlu bir şekilde 2022'yi uğurlayacaklar. Buradaki misafirlerin mutlu bir şekilde tatillerini geçirmelerini, eğlenmelerini istiyoruz, ümit ediyoruz. Biz de en iyi şekilde hizmetlerimizi sunacağız. 2022'yi göndereceğiz, 2023 yılına 'merhaba' diyeceğiz. İnşallah bizim için, ülkemiz için, dünya için güzel bir yıl olacaktır" diye konuştu.
    Diğer yandan Afyonkarahisar'daki otellerde yılbaşı gecesi Öykü Gürman, Ferhat Göçer, Safiye Soyman, Burcu Güneş ve Ege gibi ünlü isimler program yapacak. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow