hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dinar CHP'den Cumhuriyet Balosu

    Dinar CHPden Cumhuriyet Balosu
    expand

    Dinar CHP'den Cumhuriyet Balosu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar İlçesinde CHP İlçe Teşkilatı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla özel bir gece düzenlendi.

    29 Ekim Cumhuriyet Balosu, Dinar Ozan Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Saygı druşu ve İstiklal Marşı ile başlayan 'Cumhuriyet Balosu'na CHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Dinar CHP İlçe Başkanı Ali Arıkan, İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Oktay Sayın, bir önceki dönem belediye başkanı Saffet Acar, ADD Dinar Şube Başkanı Kenan Özdemir, Dinar Türk Ocakları Başkanı Dede Cihan, Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Yaşar Sağlam, siyasi parti yönetim kurulu üyeleri, iş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Programa katılan milletvekillerine, belediye başkanlarına, ilçe başkanlarına plaket verilen gece, konuşmaların ardından müzikli eğlence ile devam etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow