hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dinar'da Çocuk Bayramı kutlaması

    Dinarda Çocuk Bayramı kutlaması
    expand

    Dinar'da Çocuk Bayramı kutlaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreni Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden programa Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, Garnizon Komutanı Askerlik Şube Başkanı Teğmen Muhsin Dereli, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Merttürk, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Haydar Şaban Karaköse ve diğer protokol üyeleriyle siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

    Buradaki törenin ardından ilçe stadyumuna geçildi. Burada Kaymakam Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Nihat Sarı öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından bayramın anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş gerçekleştirdi. Ardından da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili şiirler okundu. Öğrencilerin çeşitli gösteriler sunduğu program düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow