hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dinar'da değerlendirme ve istişare toplantısı

    Dinarda değerlendirme ve istişare toplantısı
    expand

    Dinar'da değerlendirme ve istişare toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Kaymakam Selami Kapankaya başkanlığında değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı.
    Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya başkanlığında, kurum amirleri ve ilçede görev yapan merkez mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla 2019 yılı değerlendirilmesi ve 2020 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişare toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Kacar, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, Tatarlı Belediye Başkanı Şuayip Çiçek, Haydarlı Belediye Başkanı Duygu Peker, daire amirleri ve merkez mahalle ve köy muhtarları da katıldı.
    Köylerde Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce gerçekleştirilen hizmetler, çevre temizliği, alt ve üst yapı hizmetleri, merkez, köy ve kasabalarda muhtarların genel sorunları ve sıkıntılarının konuşulduğu toplantıda çözüm yolları arandı.
    Kaymakam Selami Kapankaya, "Muhtarlarımızın 2019 yılı içerisinde vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunları duyarlılık içerisinde takip ettiklerini gördük. Gerçekten bir işbirliği içerisinde, koordinasyon içerisinde çalıştık. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşanmadı. Tabii ki bizler yönettiğimiz yerlerin, köylerin sakini gibi değil sahibi gibi davranmak zorundayız. Dolayısıyla gerek köylerimizin gerek vatandaşlarımızın sorunu sıkıntısı varsa oradaki yaşam koşullarının daha iyi hale gelmesi için çalışacağız. Muhtarlarımıza kapımız açık, telefonlarımız her zaman açık. Dertlerinizi, sıkıntılarınızı bizlere her zaman söyleyebilirsiniz. Çözmeye çalışacağız. Soğuk kış mevsimi ilçe merkezinde ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızı takip edelim. Tüm kurum müdürlerimiz burada istek ve taleplerinizi söyleyebilirsiniz. Köylerimizde çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow