hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dinar'da İlköğretim Haftası kutlandı

    Dinarda İlköğretim Haftası kutlandı
    expand

    Dinar'da İlköğretim Haftası kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde İlköğretim Haftası kutlandı.
    Program Cumhuriyet Meydanı'nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı'na bırakılmasıyla başladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Programın devamında ise Hürriyet İlkokulu'nda düzenlenen İlköğretim Haftası kutlama etkinliklerine geçildi. Kaymakam Kemal Duru ve İlçe Mili Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş'ın konuşmaları sonrası öğrenciler şiirler okudu ve halk oyunları gösterileri gerçekleştirdi.
    Programın sonunda Kaymakam Kemal Duru, Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Necip Kacar, İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkanvekili Adnan Güzeldal, Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, İl Genel Meclis Üyesi Murat Orhan ve beraberindeki heyet, sınıflarda öğrencileri ziyaret ederek, yeni eğitim öğretim yılında başarı diledi.
    Kaymakam Kemal Duru ve Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar Belediyesi ve Sağlıklı Kentler Birliği İş Birliği ile ilkokul öğrenciler için hazırlanan 'Çevreci Çocuk Eğitim Seti' hediyelerini takdim etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow