hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emniyet personelinden kan bağışı

    Emniyet personelinden kan bağışı
    expand

    Emniyet personelinden kan bağışı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR İl Emniyet Müdürlüğü 'Kan Ver Afyonkarahisar' kampanyasına destek verdi. Emniyet Müdürü Ali Temiz, personelin hiçbir zorlamaya, talimata gerek kalmadan yine koşarak kan vermeye geldiğini söyledi.
    Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü; Türkiye Afyonkarahisarlılar Platformu tarafından Afyon Eğitim Vakfı eşgüdümünde başlatılan, Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi'nin himaye ettiği 'Kan Ver Afyonkarahisar' kampanyasına destek verdi. Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesine gelen Kızılay kan bağış aracına, emniyet personeli sırayla gelerek kan bağışında bulundu. Bağışa İl Emniyet Müdür Ali Temiz, Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker ve çok sayıda polis katıldı. 
    'REKOR KIRACAĞIMIZI SÖYLEMİŞTİK'
    Personelinin hiçbir zorlamaya, talimata gerek kalmadan koşarak geldiğini söyleyen İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, "Afyonkarahisar Valiliğimizin koordinesinde, Eğitim Vakfı'nın da eş güdümünde 'Kan Ver Afyonkarahisar' kampanyası için burada toplanmış bulunuyoruz. Pandemi sürecinde kan bankasındaki stoklarda büyük bir azalma olduğu bilgisi gelince bütün işte burada görüyorsunuz emniyet mensubu arkadaşlarımızın hepsi koşarak geldi. Pandemi sürecinde tabii sağlıkçılar ne kadar özveriyle çalışırsa bizim yaptığımız çalışmalar pek çok kesim farkında olmasa da en az sağlıkçılar kadar özveriyle çalışıyoruz. 24 saat bütün arkadaşlarımız filyasyon ekipleri olsun, asayişin sağlaması amacının dışında 9 aydır çok yoğun bir şekilde çalışıyor arkadaşlarımız. Yine hiçbir zorlamaya, talimata gerek kalmadan yine koşarak geldi arkadaşlarımız. Afyonkarahisar'da bu kampanyada rekor kıracağımızı söylemiştik Murat Bey'e. Yine bu vesile ile hem Afyonkarahisar halkını, bir sosyal mesaj vermek istiyorum; lütfen kan verin. Zorlamaya kalmadan, hem sağlığınız için kan bağış kampanyasına katılın" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow