hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Afyonkarahisar'dan Hakkari'ye seminer

    Afyonkarahisardan Hakkariye seminer
    expand

    Afyonkarahisar'dan Hakkari'ye seminer

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet DAĞLI/SANDIKLI,(DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesi 75. Yıl İlkokulu Müdürü Mehmet Yılmaz tarafından Afyonkarahisar ve ilçelerinde gerçekleştirilen 'Aile Okulu Seminerleri' Hakkari'de de verildi.

    75. Yıl İlkokulu Müdürü Mehmet Yılmaz tarafından geçen eğitim- öğretim yılında bireysel bir inisiyatifle başlatılan Aile Okulu Seminerleri, Afyonkarahisar'ın tüm ilçelerinde 2000 aileye verildi. Yılmaz, bu yıl Aile Okulu Semineri Afyonkarahisar'dan sonra Hakkari'deki ailelere de vermeye başladı. Yüksekova ve Şemdinli'de yapılan seminerlerde çocukların ailede yaşadığı ve gördüğü durumları okul ve sosyal hayatlarına yansıttığı, çocukları kıyaslamanın olumsuz etkileri, kaliteli zaman geçirmenin avantajları, çocuklarla oyun oynamanın önemi, kritik dönem ve çocukların teknoloji ile ilişkileri başlıkları altında konular güncel araştırmalar eşliğinde anlatıldı. Hakkari Valisi İdris Akbıyık da Mehmet Yılmaz'a seminerlerde verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti.

    Okul Müdürü Mehmet Yılmaz, "Bu seminerlerin ilkini yaparken aklımda Hakkari'de ve Türkiye'nin her yerinde de yapmak hayali vardı. Aylardır Hakkari'de seminer yapmanın hayalini taşımıştım. Bugün bu hayali gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Dinlemeye değer bulanlara teşekkür ederim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow