hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özel öğrencilerden jandarmaya ziyaret

    Özel öğrencilerden jandarmaya ziyaret
    expand

    Özel öğrencilerden jandarmaya ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR TOKİ Fatma Aliye Hanım Anaokulu özel öğrencileri, Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez'i makamında ziyaret etti.

    Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında TOKİ Fatma Aliye Hanım Anaokulu özel öğrencileri 'Her makamda bir down Can' projesi kapsamında İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez tarafından karşılanan özel öğrencilere, Albay Çömez çeşitli hediyeler verdi.

    'Her makamda bir down Can' projesi kapsamında farkındalık oluşturmak için çalışma başlattıklarını söyleyen anaokulu öğretmeni Ayşegül Gönen, engelsiz engelli eğitimi kapsamında öğrencilerle ziyaretlerde bulunduklarını belirtti. Gönen; "Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle bu hafta farkındalık çalışması yapmak istedik. Bu farkındalık çalışmasını da projeye dönüştürdük. Buna da 'Her makamda bir down Can' olarak belirledik. Bu farkındalığın yaygınlaştırılmasını istiyoruz. Amacımız bu çocukları sosyal ortamın parçası olduklarını herkese kabul ettirmek" dedi.

    Konuşmaların ardından özel öğrenciler jandarma komutanlığı binasını gezdi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow