hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Tortop trafik denetiminde

    Kaymakam Tortop trafik denetiminde
    expand

    Kaymakam Tortop trafik denetiminde

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, polisin ilçede yaptığı motosiklet ve araç denetimlerini inceledi.
    Sandıklı İstasyon Caddesi Lise Kavşağı ve Dinar Caddesi Konak Park önünde trafik polisleri motosiklet denetimi yaptı. Denetim kapsamında eksik evrak bulunduran, trafik kurallarına uymayan, egzoz ayarlarını değiştirip aşırı ses çıkartarak, gürültüye sebep olan araç ve motosiklet sürücülerine cezai işlem uygulandı. Kaymakam Eflatun Can Tortop beraberinde Kaymakam Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner ve İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur ile denetim noktalarında trafik polislerinin çalışmalarını inceledi. Emniyet Müdürü Savur, denetim noktalarındaki çalışmalar hakkında Kaymakam Eflatun Can Tortop'a bilgi verdi.
    İncelemeler sonrası açıklama yapan Kaymakam Eflatun Can Tortop, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için polis arkadaşlarımız aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Biz de onların bu çalışmalarını yerinde gördük. Polis arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diler, vatandaşlarımızın da trafik kurallarına uymalarını ve görevli polis arkadaşlarımıza yardımcı olmalarını dilerim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow