hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sultandağı Ulusal Tarım Günleri başladı

    Sultandağı Ulusal Tarım Günleri başladı
    expand

    Sultandağı Ulusal Tarım Günleri başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İlyas Kaan TAYTAK/SULTANDAĞI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sultandağı ilçesinde 4. Ulusal Tarım Günleri ile 2. Ulusal Kiraz Çalıştayı başladı.

    Sultandağı Kaymakamlığı, Sultandağı, Dereçine ve Yeşilçiftlik belediyeleri, ilçe ziraat odası, süt birliği ile Çay Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenen etkinliğin açılış programı, Sultandağı kapalı pazar yerinde düzenlendi. Programa, Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek, Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Eskişehir Vali Yardımcısı Okan Leblebicier, Tarım ve Orman Afyon İl Müdürü İbrahim Acar ile AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya ile ilçe protokolü ve daire amirleri katıldı.

    Sultandağı 4. Ulusal Tarım Günleri ile 2. Ulusal Kiraz Çalıştayı'nın ilk gününde, bölgedeki çiftçiler, kiraz üretimi ve kiraz zararlıları ile mücadele konularında bilgilendirildi. Organizasyona zirai ilaç ve bitki besleme ürün firmaları, fidan firmaları, tıbbi aromatik bitki firmaları, arı ürünleri, süt ve süt ürünleri, yem sektörü temsilcileri, traktör firmaları, tarım alet ve ekipman firmaları katıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow