hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uyuşturucu operasyonlarına 4 gözaltı

    Uyuşturucu operasyonlarına 4 gözaltı
    expand

    Uyuşturucu operasyonlarına 4 gözaltı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mustafa KILINÇ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Çobanlar ilçesinde 2 ayrı adreste uyuşturucu madde üretiminde kullanılan kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edilen 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

    Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Çobanlar ilçesi Kızlarçayırı mevkiinde bulunan mısır tarlasında arama yapıldı. Mısır tarlasında kamufle edilmiş olarak boyları 10 ile 150 santim uzunluğunda değişen 645 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Mısır tarlasında kenevir bitkisi yetiştirdiği belirlenen A.Ç., S.P. ve E.I. yakalandı. Cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda 3 şüpheli 'yasa dışı kenevir bitkisi yetiştirme' suçundan gözaltına alındı.

    Yine Çobanlar ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çobanlar İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince İstiklal Caddesi'ndeki bir ikamet ve bahçe aramasında boyları 30 ile 100 santim uzunluğunda değişen 219 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Adreste yapılan aramada daralı ağırlığı 350 gram gelen esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak B.K., cumhuriyet savcılığının talimatıyla 'yasa dışı kenevir bitkisi yetiştirme' suçundan gözaltına alındı.

    Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

    FOTOĞRAFLI:

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow