hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ağrı'da polis, güvenli ve huzurlu eğitim için denetimde

    Ağrıda polis, güvenli ve huzurlu eğitim için denetimde
    expand

    Ağrı'da polis, güvenli ve huzurlu eğitim için denetimde

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan DEMİR / AĞRI,(DHA)-AĞRI Emniyet Müdürlüğü, okullarda eğitim-öğretimin güvenli ortamda yapılması için denetimlerini artırdı. Okul önlerinde tedbir alan polisler, çocuklara da kötü alışkanlıklar ve şiddet konusunda uyarılarda bulunuyor. 
        Ağrı'da yeni eğitim-öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte okul çevreleri sıkı takibe alındı. Öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitimlerini sürdürmelerini hedefleyen Ağrı Emniyet Müdürlüğü, okul önlerinde denetimleri artırdı. Polis ekipleri, okul çevrelerinde ilgisiz ve şüpheli şahıslar üzerinde çalışma yaparken, öğrencileri de kötü alışkanlıklar ve şidddet konusunda uyarıyor. 
        Ağrı Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, çocukların ve gençlerin her türlü şiddetten ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmasının sağlanması için polisin sorumluk alanı içinde olan merkezde ve ilçelerdeki okullarda gereken tedbirleri aldığı bildirildi. Ekiplerin, okul önleri ve çevresindeki denetimleri artırdığının ifade edildiği açıklamada, çalışmaların eğitim öğretim dönemi boyunca devam edeceği kaydedildi. 
        Ayrıca, trafik denetleme şube müdürlüğü ekiplerinin de okul taşıtlarının karıştığı kazaları önlemek için denetimlerini sıklaştırdığı açıklandı.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow