hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Patnos Belediyesi'nde sözleşme sevinci

    Patnos Belediyesinde sözleşme sevinci
    expand

    Patnos Belediyesi'nde sözleşme sevinci

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Semih YARDIMCI / PATNOS (Ağrı),(DHA)-AĞRI'nın Patnos ilçe Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasındaki sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Sözleşme gereği işçilere 2024 yılında yüzde 42 oranında zam yapılacak. 

    Patnos Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında başlayan toplu iş sözleşmesi tamamlandı. Sözleşmeye göre işçilerin ücretlerinde 1'inci yılda yani 2024 yılında yüzde 42, 2'inci yıl yüzde 20 + enflasyon, 3'üncü yılda ise yüzde 20 + enflasyon oranında artış yapılacak. Üç yıllık olarak imzalanan sözleşmede, çalışanların hem günlük ücretlerine hem de sosyal ücretlerine zam yapıldı.

    Patnos Belediye Başkanı M.Şahin Savcı, "İşçilerimizin daha iyi şartlarda çalışması ve daha iyi ücret alabilmesi için ne gerekiyorsa yaptık. İmkanlarımız doğrultusunda işçilerimizin haklarını iyileştirdik. Her zaman işçinin ve emekçinin yanında olmayı sürdüreceğiz. Yaptığımız toplu iş sözleşmemizden doğan hakların, kazanımların çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını, sağlık afiyet içinde, huzur içerisinde harcasınlar" dedi.(DHA)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow