hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aksaray Belediye Başkanı projeleri yerinde inceledi

    Aksaray Belediye Başkanı projeleri yerinde inceledi
    expand

    Aksaray Belediye Başkanı projeleri yerinde inceledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY,(DHA)- AKSARAY Belediye Başkanı Evren Dinçer,  belediyenin yürüttüğü proje sahalarında incelemelerde bulundu. Başkan Dinçer, “Projelerimiz şehrimize değer katacak” dedi. 
    Belediye Başkanı Evren Dinçer, ilk olarak Büyük Bölcek Mahallesi Tatar Sokak devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Tatar Sokak ve bu sokağa bağlantılı alt yapı hatlarının yenilendiğini açıklayan Başkan Dinçer “Bu bölgede alt yapıda önemli işler başlattık. Eskiyen, işlevini veni yitirmiş alt yapı bağlantılarını tamamen yeniledik. Zemin iyileştirmesinin daha sağlıklı olması için biraz zaman geçmesi gerekiyordu. Bu süre zarfında üst yapı çalışmalarını bir bir yerine getirdik. Şimdi ise asfalt serimine başladık. Yaptığımız çalışmalar ile şehir içi ulaşımı daha rahat, konforlu ve güvenli bir hale getiriyoruz.''dedi.  
    Başkan Dinçer, Bedir Muhtar Mahallesinde temeli atılarak yapımına başlanan Bedir Muhtar Cami ve Külliyesi inşaat alanına geçti. Aksaray’ın tarihi ve yerel dokusu göz önünde bulundurularak tasarlanan bin 400 metrekare kapalı alana sahip Bedir Muhtar Cami ve Külliyesinin modern ve çağdaş mimariye sahip olacağını belirten Başkan Dinçer, “Gelecek nesillere kalıcı bir eser kazandırmak için çalışıyoruz. 3 bin 300 metrekare alan üzerine inşa edilecek külliye projesinin içerisinde taziye evleri ile sosyal donatılar  yer alıyor.''dedi. 
    Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi tarafından projelendirilen TOKİ Bölgesi ve çevresinde yaşayan vatandaşların hizmetine sunulacak olan Kapalı Semt Pazarında inceledi.  

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow