hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aksaray'a bir çorba evi daha, günlük 400 kişinin içini ısıtıyor

    Aksaraya bir çorba evi daha, günlük 400 kişinin içini ısıtıyor
    expand

    Aksaray'a bir çorba evi daha, günlük 400 kişinin içini ısıtıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA) - AKSARAY Belediyesi,işlek caddelerinden birisi olan Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde bir çorba evi daha kazandırdı. Günlük 400 kişi çorba evinden yararlanabilecek.

    Aksaray Belediyesi’nin sosyal projeleri arasında yer alan çorba evi projesinin ilki Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanına yapılmıştı. Vatandaşlar ve hastane personellerinin ilgi gösterdiği çorba evlerinin sayısı Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları ile artırıldı. Aksaray’ın en yoğun caddelerinden biri olan Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerine yeni bir çorba evi açıldı. Çorba evinde günün erken saatlerinde başlayan çorba ikramı günlük 400 vatandaş yeni açılan çorba evinden hizmet alıyor. Hafta içi her gün sabahın erken saatlerinde başlayan çorba ikramı günün ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor.

    Çorba Evi projesinin vatandaşlar tarafından sevildiğini belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeni açılan çorba evinin de vatandaşların yoğun olarak kullandığı bir cadde üzerinde konumlandırdıklarını belirtti. Dinçer, “mobil çorba araçları, mobil lokma araçları ve mevcutta hizmet veren Eğitim Araştırma hastanesindeki çorba evinde verilen ikramlardan vatandaşların memnun kalıyor. Bu tür sosyal projelerin artması adına bir yeni çorba evini de Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde hizmete açtık” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow