hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Amasya’ya 4 derslikli anaokulu yapılacak

    Amasya’ya 4 derslikli anaokulu yapılacak
    expand

    Amasya’ya 4 derslikli anaokulu yapılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serap Şerife KARA/AMASYA, (DHA) - KIZILAY İstanbul Şubesi tarafından hayata geçirilen ‘81 İle 81 Anaokulu Projesi’ kapsamında, Amasya’ya 4 derslikli bir anaokulu yaptırılması için protokol imzalandı.

    Eski Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’ın himayelerinde 2017 yılında Kızılay İstanbul Şubesi tarafından ‘81 İle 81 Anaokulu Projesi’ hayata geçirildi. Proje kapsamında, Amasya’ya 4 derslikli bir anaokulu yaptırılması için Amasya Valiliği’nde protokol imzalandı. Vali Mustafa Masatlı ve Türk Telekom International Grubu Genel Müdürü Şükrü Kutlu müjdelenen anaokulu için protokol imzaladılar.

    ‘AMASYA’YA HAYIRLI OLSUN’

    Vali Masatlı, “Bugün Amasya adına mutluluk verici bir gün yaşıyoruz. Eski Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Amasya’ya geldiğinde ilimize bir anaokulu kazandıracağı müjdesini vermişti. Başbakanımız bu proje için iş insanı Şükrü Kutlu’yu bizlerle buluşturdu. Şükrü Kutlu, rahmetli anne ve babası Ayşe ve Kadir Kutlu adına ilimizde 4 derslikli bir anaokulu yaptıracak. Bu anlamlı ve örnek davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu proje, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde ve İl Özel İdaresi’nin kontrolörlüğünde kısa sürede tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunulacak. Amasya’mıza hayırlı olsun” dedi.

    ‘ANNE VE BABAMIN ADI MEMLEKETİMDE YAŞAYACAK’

    İş İnsanı Şükrü Kutlu ise anne ve babasının adının memleketinde bir anaokulunda yaşatılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Vali Masatlı’ya bu süreçte gösterdiği ilgi ve destekten ötürü teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow