hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altındağ'da karla mücadelede ekipleri seferber oldu

    Altındağda karla mücadelede ekipleri seferber oldu
    expand

    Altındağ'da karla mücadelede ekipleri seferber oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi, Başkent'te etkili olan kar yağışına karşı 500 personel ve 30 karla mücadele aracıyla sahada çalışmalarını sürdürüyor.
    Altındağ Belediyesi, Ankara'da etkili olan kar yağışının ardından teyakkuza geçti. Altındağ'da yolların kapanmaması için yoğun çalışma başlatan Altındağ Belediyesi, 30 araç ve 500 personelle kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, vatandaşlardan gelen ihbarlar doğrultusunda, 26 mahallede yayaların problem yaşamaması için seferber oldu. Ayrıca, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’nın talimatıyla sokak hayvanları için beslenme alanları oluşturuldu.
    Altındağ Belediyesi olarak kış şartlarında vatandaşların sorun yaşamaması için, hazırlıkları günler öncesinden tamamladıklarını dile getiren Başkan Balcı, "Kar yağışının ilk gününde ekiplerimiz göreve hazır olduğundan, anında kar küreme çalışmalarına başladık. Hemşerilerimizin evlerine rahat bir şekilde ulaşabilmesi için görevimizin başındayız. Altındağlılar, 444 39 19 numaralı çağrı merkezimizden ve sosyal medya hesaplarımızdan bize gece-gündüz ulaşabilirler. Ben ayrıca kış lastiği konusunda da hemşerilerimizi uyarmak istiyorum. Karlı havalarda özel araçları yerine toplu taşımaları kullanmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow