Ankara'da çocukların kar keyfi

Ankarada çocukların kar keyfi
expand

Ankara'da çocukların kar keyfi

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Murat BEKMEZCİ-Enes GEYİK/ANKARA, (DHA)- ANKARA'da etkili olan kar yağışının ardından çocuklar parklarda karın tadını çıkardı.
Ankara'da 3 gündür aralıklarla etkili olan kar yağışıyla birlikte kent merkezindeki kar kalınlığı 5 santimetreye, yüksek kesimlerde ise 15 santimetreye ulaştı. Belediye ekipleri gece boyunca kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Karın keyfini ise çocuklar çıkardı. Sömestir tatilindeki çocuklar kartopu oynayıp mahalle arasındaki sokaklarda poşetler ile kayarak eğlendi. 11 yaşındaki Ecrin Kılıç, uzun zamandır kar yağışı beklediklerini belirterek, "Dün akşamdan beri çok güzel bir kar yağıyor. Dünden beri oynamaya devam ediyoruz. Arkadaşlarımla çok güzel vakit geçirdik" dedi.
7 yaşındaki Kumsal Tosun da, "Kar çok güzel bir şey, dünden beri oynuyoruz. Kartopu oynamaktan ellerim mosmor oldu. Ama olsun çünkü kar çok güzel" diye konuştu. (DHA)
FOTOGRAFLI

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow