hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Başkent Bülteni' Ankaralılarla buluştu

    Başkent Bülteni Ankaralılarla buluştu
    expand

    'Başkent Bülteni' Ankaralılarla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan 'Başkent Bülteni'nin birinci sayısı Ankaralılarla buluştu.
    Başkentlilerin belediye hizmet ve projelerini yakından takip ettiği 'Başkent Bülteni' yeniden yayınlanmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Başkent Bülteni, yeni ismi ve zengin içeriği ile okuyucuların beğenisine sunuldu. Büyükşehir Belediyesi'ne ait hizmet binaları başta olmak üzere EGO otobüsleri ve metro istasyonlarında ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanan bülten, dijital ortama da taşındı. Okuyucular, 'Başkent Bülteni' üzerinde bulunan kare kodu kullanarak, www.ankara.bel.tr adresinden ya da Başkent Mobil uygulamasından belediye hizmet ve projelerini yakından takip edilebilecek.
    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da, "Bugüne kadar ortak akıl anlayışını uygulayarak çalışmalarımıza devam ettik. Şeffaf belediyeciliğin Türkiye'deki öncüsü olduk. Özellikle pandemi döneminde '6 Milyon Tek Yürek' başlıklı kampanyalarımızla birlikte olursak neler başarabileceğimizi tüm dünyaya gösterdik. İnanıyorum ki, yönetim anlayışı değişikliği ile başlayan bu süreç, Ankara'mız için bir başarı öyküsüne dönüşecektir. Bu öyküyü tüm Ankaralılar ile birlikte yazacak, Ankara'yı Mustafa Kemal Atatürk’ün başkentine yakışır, dünya başkentleriyle yarışır bir kent haline beraber getireceğiz" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow