hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çankaya Belediyesi'nden koronavirüs ile etkin mücadele

    Çankaya Belediyesinden koronavirüs ile etkin mücadele
    expand

    Çankaya Belediyesi'nden koronavirüs ile etkin mücadele

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi, koronavirüse karşı ilçe genelinde yürüttüğü mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Çankaya’da yoğun olarak kullanılan cadde, meydan ve kamusal alanlar, titizlikle sürdürülen çalışmalar kapsamında yıkanıyor ve dezenfekte ediliyor.
    Çankaya Belediyesi'nin Temizlik, Park Bahçeler ve Veteriner İşleri Müdürlükleri'nden oluşan ekipler tarafından ilçenin cadde ve kamusal alanlarında mikrop ve virüsleri yok eden antiviral özelliğe sahip aktif yüzey temizlik ürünleri ile dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar kapsamında ilçedeki cadde ve sokakların yanı sıra parklar, mahalle muhtarlıkları, taksi durakları, pazaryerleri, metro ve otobüs durakları gibi alanlarda da dezenfekte işlemleri sürüyor. Eczaneler ve Aile Sağlığı Merkezlerinde ise bugün itibariyle dezenfekte çalışmalarına başlanıyor.
    Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, koronavirüsle mücadele çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini, hastalıkla mücadelede en önemli noktanın 'evde kalmak' olduğunu belirterek, "Ekiplerimiz, ilçenin tamamında yoğun bir temizlik ve dezenfekte çalışması sürdürüyor. Bu süreçte, tüm vatandaşlarımızın zorunda olmadıkça dışarı çıkmaması ve evde kalması hepimizin sağlığı için çok önemli. Bizler, hastalıktan korunmak için uzmanlar ve bakanlıklarımız tarafından belirtilen kurallara uyduğumuz sürece bu zor günleri hep birlikte atlatacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow