hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çankaya'da sokağa çıkma yasağında ekmek ve ilaç hizmeti

    Çankayada sokağa çıkma yasağında ekmek ve ilaç hizmeti
    expand

    Çankaya'da sokağa çıkma yasağında ekmek ve ilaç hizmeti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi, 7 Nisan Cuma saat 24.00'ten 19 Nisan Pazar saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı süresince vatandaşlara ekmek ve ilaç temini hizmeti verecek.
    Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 17 Nisan gecesi başlayacak ve iki gün sürecek sokağa çıkma yasağında, vatandaşların ekmek ve ilaç ihtiyaçlarını karşılamak için görev başında olacaklarını açıkladı. Alper Taşdelen, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ihtiyaçlarını erkenden temin etmeleri uyarında da bulundu. Başkan Taşdelen, "Destek Merkezimiz ve Çözüm Merkezimizde telefon başında olacak arkadaşlarımız, vatandaşlarımızın taleplerini sahadaki ekiplerimize bildirecek ve acil ihtiyaçları karşılanacak. Halkımızdan dileğim kendilerinin ve sevdiklerinin sağlıklarını korumak için yasak dışında da zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarıdır. Lütfen evinizde kalın ve bir an evvel hep birlikte sağlıklı günlere kavuşalım" dedi.
    Vatandaşlar hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı süresince ekmek ve ilaç ihtiyaçları için Destek Merkezi'nin 458 90 30 ve Çözüm Merkezi'nin 444 06 01 numaralı telefonları arayarak talepte bulunabilecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow