hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nedret Güvenç, sevenleri ile bir araya geldi

    Nedret Güvenç, sevenleri ile bir araya geldi
    expand

    Nedret Güvenç, sevenleri ile bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Kadın Yazarlar Haftası' kapsamında ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu, yazar Nedret Güvenç imza gününde sevenleri ile buluştu.
    Bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Kadın Yazarlar Haftası', kaleme aldığı anı, öykü ve romanlarla tiyatro ve sinema oyunculuğunun yanına yazarlığı da ekleyen Devlet Sanatçısı 'Beyaz Güvercin' Nedret Güvenç'in söyleşisiyle sona erdi. Başkentli sanatseverleri yoğun ilgi gösterdiği kapanış söyleşisinde ünlü sanatçı Güvenç'e gazeteci, yazar Elif Dağdeviren eşlik etti. Dağdeviren'in moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte Nedret Güvenç son kitabı ‘Kendini Arayan Yıldız’ı tanıtırken, 1950'lerden bu yana gelişen, değişen Türk Tiyatrosunu, eğitimi ve oyunculuğu döneminde başından geçen tatlı anılar eşliğinde anlattı. Kadınların sanatın her alanında daha çok var olmasını temenni eden Güvenç, "Böylesine önemli bir etkinliği düzenlediği ve kadın sanatçılara verdiği destek için Çankaya Belediyesine ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz" dedi.
    Söyleşinin ardından Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor Güner'in teşekkür plaketi sunduğu Güvenç, etkinliğin sonunda sevenleri için kitabını imzaladı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow