hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kahramankazan'da 'off-road' heyecanı

    Kahramankazanda off-road heyecanı
    expand

    Kahramankazan'da 'off-road' heyecanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN (Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Kahramankazan ilçesinde düzenlenen off-road etkinliğinde, sürücüler zorlu parkurda yarıştı.
    Kahramankazan Belediyesi Eğitim, Spor ve Kamp Merkezi'nde, pazar günü düzenlenen off-road etkinliğine, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden 25 araç ve 40'a yakın sürücü katıldı. Araçların motor hacimleri ve lastik ebatları baz alınarak 3 kategoride yarışlar düzenlendi. Tepe, su havuzu, çamur, lastik engelleri ve sürat parkurlarından geçildi. Engellerde takılan araçlar çekiciyle kurtarıldı. Günün sonunda dereceye giren sporculara ödül verildi. 
    Kahramahkazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, off-road sporunun güvenlikli alanlarda yapılmasının önemine işaret ederek, "Bu sporların güvenlikli alanlarda yapılması için yerel yönetimler olarak bizim de bazı sorumluluklarımız olduğuna inanıyoruz. İnsanlara 'bu sporu yapmayın' demek yerine, onların bu sporu yapabilecekleri böyle uygun parkurlar, güvenlikli alanlar inşa etmek gerektiğini düşünüyoruz. Bu, hem bugünkü off-road için geçerli, hem modifiyeli araçların yaptıkları drift çalışmaları için yine aynı şekilde ralli için geçerli. Sporun her türüne, bocceden tutun futbola, volaybola, otomobil sporlarına kadar her türüne elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow