hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Minik İrem'e sürpriz doğum günü

    Minik İreme sürpriz doğum günü
    expand

    Minik İrem'e sürpriz doğum günü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçede yaşayan ilkokul öğrencisi İrem Koç'a (10) sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, doğum gününü kutladı. Başkan Ertürk'ü karşısında gören minik İrem büyük mutluluk yaşadı.
    İlçede bir kafede arkadaşları ve ailesiyle birlikte doğum gününü kutlayan minik İrem, Başkan Ertürk’ü bir anda karşısında görünce büyük bir mutluluk yaşadı. Yaşadığı mutluluk gözlerinden okunan minik İrem ve Başkan Ertürk, doğum günü pastasını birlikte kesti. Başkan Ertürk, ziyaret sırasında İrem ve arkadaşlarıyla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Başkan Ertürk daha sonra doğum günü kutlamasına katılanlarla hatıra fotoğraf çektirdi.
    'GÜLÜCÜĞÜ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ'
    Başkan Ertürk, 53 bin nüfuslu ilçelerinde tüm vatandaşlarla birlikte büyük bir aile olduklarını belirterek, benzer ziyaretleri 15 yıllık belediye başkanlığı döneminde sürekli olarak gerçekleştirdiklerini söyledi. Gönül belediyeciliği kapsamında çalışmalarını sürdüklerini anlatan Ertürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine verdiği talimatlar doğrultusunda sürekli olarak vatandaşlarla bir arada olduklarını söyledi. Ertürk, "Bu anlamlı günde İrem kızımızı yalnız bırakmadık. İrem ve tüm yavrularımızın yüzünde açan gülücükler ve tebessümler bizim için her şeyden önemli" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow