hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ortaokul öğrencisi Songül, Türkiye ikincisi oldu

    Ortaokul öğrencisi Songül, Türkiye ikincisi oldu
    expand

    Ortaokul öğrencisi Songül, Türkiye ikincisi oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- TÜRKİYE Okullararası Kick Boks Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Kahramankazan Belediyespor'un başarılı sporcusu Songül Gözel, Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü ziyaret etti.
    Kahramankazan İmam Hatip Ortaokul’u öğrencisi Songül Gözel, Türkiye Okullararası Kick Boks Şampiyonası’nda ikinci oldu. Kahramankazan’ı gururlandıran Gözel, Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti. Başkan Ertürk, Gözel’e ilçelerine kazandırdığı başarı dolayısıyla teşekkür ederek, çeşitli hediyeler takdim etti. Gözel de, Başkan Ertürk’e üzerinde isminin yazdığı kick boks eldiveni hediye etti. Ertürk ve Gözel eldivenleri takarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Gözel’e ziyaret sırasında okuldaki öğretmenleri de eşlik etti.  
    'ANKARA’YI GURURLANDIRDI'
    Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Gözel’in Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya daha imza attığını belirterek, "Kahramankazan Belediyesi olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve destekleri sonrasında spor alanında önemli yatırımlara imza attık. Artık bu alandaki yatırımlarımızın meyvelerini ulusal ve uluslararası arenada almaya başladık. Songül kızımız bu başarısıyla kahramankazan’ımızı ve Ankara’mızı gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

     

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow