hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP İl Başkanlığı'na Onur Temel atandı

    MHP İl Başkanlığına Onur Temel atandı
    expand

    MHP İl Başkanlığı'na Onur Temel atandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)- MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun'un milletvekili adayı gösterilmesinin ardından boşalan İl Başkanlığı koltuğuna Onur Temel atandı.

    MHP Antalya İl Başkanlığı görevinden istifa eden Hilmi Durgun, genel merkezin kararıyla 28. Dönem milletvekili aday listesinde 2'nci sırada yer aldı. Durgun'un istifasıyla boşalan il başkanlığı koltuğuna, teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcılığı görevini sürdüren Onur Temel atandı.

    Sosyal medya hesabından açıklama yapan İl Başkanı Onur Temel şöyle konuştu:

    “Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatında görev almak her ülkücü için en önemli iftihar vesilelerinden biridir. Bugün ise Antalya il teşkilatı olarak ayrı bir gurur daha yaşıyoruz. İl başkanımız Sayın Hilmi Durgun ülküdaşımız, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi ve parti yönetimimizin tensipleriyle Antalya Milletvekili adaylarımız arasında yer almıştır. Hilmi Başkanı inşallah 14 Mayıs 2023 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili sıfatıyla Ankara'ya uğurlayacağız. Kendisinin Türkiye ve Antalya için hizmetleri Yüce Meclisimizin çatısı altında devam edeceğine inancımız tamdır. Bu süreçte, sayın liderimiz ve Genel Merkezimiz tarafından Antalya İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Kendilerine teşkilatımıza ve şahsıma olan itimatları nedeniyle en derin şükranlarımı arz ederim. Önümüzdeki seçimlerde yüce meclisimize Antalya'dan daha çok milletvekili göndermek azim ve kararlılığındayız."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow