hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrencilere skolyoz taraması yapıldı

    Öğrencilere skolyoz taraması yapıldı
    expand

    Öğrencilere skolyoz taraması yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi Ermenek Destek Eğitim Kurs Merkezi'nde Antalya Anadolu Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzm. Op. Dr. Serdar Özyalçın tarafından öğrencilere skolyoz taraması yapıldı.

    Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Rotary Toplum Birliği ve Falez Rotary etkinlikleri kapsamından Muratpaşa Belediyesi Ermenek Destek Eğitim Kurs Merkezi'nde, Antalya Anadolu Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzm. Op. Dr. Serdar Özyalçın tarafından öğrencilere skolyoz taraması yapıldı. Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen skolyoz taramasında Dr. Özyalçın, yapmış oldukları skolyoz taramasıyla bir farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

    Skolyoz tedavisinde erken tanının çok önemli olduğunu belirten Op. Dr. Serdar Özyalçın, “Skolyoz birçok kişi tarafından önemsenmemekte ve gözden kaçmaktadır. Ciddiye alınması gereken bir hastalık olduğunu düşünüyoruz. Erkenden fark edilirse tedavi süreci de kolaylaşıyor. Basit fizik tedavi hareketleriyle sağlıklı bir omurgaya sahip olabiliriz. İşte bu bağlamda bugün burada olmak, çocuklarımızda skolyoz taraması yapmak bizim için büyük önem taşımaktadır" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow