hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şaşmaz ve Siteler'de çorba dağıtımına başlandı

    Şaşmaz ve Sitelerde çorba dağıtımına başlandı
    expand

    Şaşmaz ve Siteler'de çorba dağıtımına başlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediyesi EGO mutfağında hazırlanan çorba, üniversite ve okul girişlerinde öğrencilere dağıtılıyor. Bu kapsamda Şaşmaz ve Siteler'de sıcak çorba dağıtımına başlandı.
    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla öğrencilere sıcak çorba ve ekmek dağıtımı yoğun ilgi görüyor. Yıldırım Beyazıt, Hacettepe ve Gazi Üniversitesi ile Ostim Metro çıkışında devam eden sıcak çorba dağıtım noktalarına, Şaşmaz ve Siteler de eklendi. Öğrencilerin sağlıklı beslenebilmesi ve güne zinde başlaması için her geçen gün çorba dağıtım noktalarına yenilerini ekleyen Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, öğrencilerden gelen talepleri de dikkate alıyor.
    Hafta içi her gün soğuk havada sıcak çorba içtiğini söyleyen Güvercinlik Şehit Hasan Gülhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Salih Akgüç, "Sabahları dağıtılan çorba sayesinde içimiz ısınıyor. Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'a teşekkür ediyoruz. Öğrenciler olarak ona minnettarız" dedi.
    Lise öğrencisi İbrahim Alkaç da, "Soğuk ve karanlık bir havada okula geliyoruz. Sabahları dağıtılan çorba sayesinde içimiz ısınıyor. Emeği geçen herkese teşekkür eder, Sayın Başkanımız Mansur Yavaş'a saygılarımı sunarım" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow