hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şereflikoçhisar'da vatandaşlara hijyen paketi

    Şereflikoçhisarda vatandaşlara hijyen paketi
    expand

    Şereflikoçhisar'da vatandaşlara hijyen paketi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Zeynep GÖRGÜLÜ/ŞEREFLİKOÇHİSAR(Ankara), (DHA)- ŞEREFLİKOÇHİSAR Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara hijyen paketi dağıttı.
    İlçede koronavirüse karşı dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren Şereflikoçhisar Beleyesi, başta sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar olmak üzere ilçe sakinleri için kolonya, eldiven, maske ve el broşürlerinden oluşan hijyen paketi oluşturdu. Belediye ekipleri ev ev gezerek başta sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üstü ile kronik hastalara hijyen paketini dağıttı. 
    Belediye Başkanı Memiş Çelik, sokağa çıkmaları yasaklanan yaşlı vatandaşların tüm ihtiyaçlarının 'Vefa Sosyal Destek Grubu' tarafından karşılandığını söyleyerek, "Bu hizmetin yanı sıra belediye olarak bu kriterde bulunan risk grubunda bulunan vatandaşlarımıza kolonya, mendil, maske ve el broşürlerinden oluşan paketlerimizi dağıtarak vatandaşlarımızın ikametlerine teslim ediliyor. Vaka sayılarının arttığı şu günlerde hemşehrilerimizin sokağa çıkmamalarını, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini istiyoruz" dedi. Paketin, ilçedeki tüm vatandaşlara dağıtılacağı bildirildi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow