hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SSB'de 'havacılık motor malzemeleri' konuşuldu

    SSBde havacılık motor malzemeleri konuşuldu
    expand

    SSB'de 'havacılık motor malzemeleri' konuşuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- CUMHURBAŞKANLIĞI Savunma Sanayii Başkanlığı’nca (SSB), Ar-Ge çalışmaları hakkında farkındalığın artırılması ve elde edilen teknolojilerin daha verimli kullanılması amacıyla düzenlenen 'Teknoloji Paylaşım Günleri'nde 'Havacılık Motor Malzemeleri' ele alındı.
    SSB tarafından son dönemde önemli Ar-Ge çalışmalarının yürütüldüğü alanlardan birisi olan Havacılık Motor Malzemeleri konusunda Teknoloji Paylaşım Günü gerçekleştirildi. SSB Nuri Demirağ Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, havacılık motoru alanında tecrübe ve bilgi birikimine sahip kurum ve kuruluşlardan, Türk Silahlı Kuvvetlerinden, üniversite ve araştırma kuruluşlarından, savunma sanayii firmalarından, ilgili SSB Daire/Grup Başkanlıklarından 150’yi aşkın temsilci katıldı.
    Paylaşım günü, Ar-Ge ve Teknoloji Yönetimi Daire Başkanlığı ile 'TEI-TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş.' sunumlarıyla başlayıp, ‘Döküm ve Dövme Teknolojileri’, ‘Eklemeli İmalat ve Alaşım Teknolojileri’ olmak üzere teknolojilerine göre sınıflandırılmış 3 ayrı oturumda devam etti. Program, gün sonunda yapılan değerlendirmelerle sona erdi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow