hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenimahalle'de kurban satış yerleri için başvurular başladı

    Yenimahallede kurban satış yerleri için başvurular başladı
    expand

    Yenimahalle'de kurban satış yerleri için başvurular başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)-YENİMAHALLE Belediyesi Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanı'nda, kurban satışı yapmak isteyenler için başvurular başladı.
    Yenimahalle Belediyesi Yakacık Kurban Alanı'nda, bu yıl pandemi sebebiyle yüzde 50 kapasiteyle hizmet verilecek. En fazla 150 çadır kurulacak olan alanda, çalışmalar başladı. 30 Haziran 2020 tarihine kadar kurban satışı yapacak besicilerin, gerekli belgelerle, Yenimahalle Zabıta Merkez Karakol Amirliği’ne başvuru yapması gerekiyor. Kurban satışı yapacak besicilerin, dilekçe, nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah ilmühaberi, 1 adet vesikalık fotoğraf, veteriner sağlık raporu-aşı kaydı, küçükbaş hayvanlarda nakil belgesi, işletme tescil belgesi, büyükbaş hayvanlar için pasaport-hayvanların kulak küpe numaralarının listesi ile birlikte 30 Haziran 2020 Salı günü saat 16.00’a kadar Yenimahalle Zabıta Merkez Karakol Amirliği'ne başvuru yapmaları gerekiyor.
    KURA ÇEKİMİ NOTER HUZURUNDA YAPILACAK
    Yakacık Kurban Alanı'na başvuru yapan besicilerin, çadır yerlerinin belirlenmesi için yapılacak olan kura çekimi, 6 Temmuz 2020 tarihinde saat 10.00'da Yenimahalle Zabıta Merkez Karakol Amirliği’nde noter huzurunda yapılacak. Kura çekimi sonrası listeler, aynı tarihte dilekçe verilen merkeze asılacak. Ayrıca sonuç listeleri Yenimahalle Belediyesi resmi internet sayfasında da yayınlanacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow