hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenimahalleliler, evlerinde egzersiz yapabilecek

    Yenimahalleliler, evlerinde egzersiz yapabilecek
    expand

    Yenimahalleliler, evlerinde egzersiz yapabilecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- KORONAVİRÜS salgını nedeniyle geçici bir süre tüm havuz ve spor tesislerinde hizmete ara veren Yenimahalle Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden evden çıkamayan vatandaşlar için egzersiz görüntüleri paylaşmaya başladı.
    Yenimahalle Belediyesi, 'koronavirüs yaşantımıza engel olamaz' sloganıyla Yenimahallelileri evlerinde spor yapmaya davet ediyor. Tesis hocaları evden çıkamayan vatandaşların metabolizmalarını hareketli tutmak adına evde yapılabilecek egzersizlerin videolarını 'Yenimahalle Belediyesi Havuzları' ve 'Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü' instagram hesaplarından paylaşmaya başladı. Vatandaşlar bugünden itibaren belediye havuzlarının sosyal medya hesabından videoları izleyerek, eğitmenlerle birlikte evlerinde spor yapıp, sağlık için form tutabilecek.
    'SAĞLIK İÇİN HAREKET ETMELİYİZ'
    Koronavirüs ile mücadelede evde kalma sürecine destek olmak için belediye olarak bütün çalışmaları yaptıklarını kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Eğitimde, sporda, kültür sanatta kimi zaman canlı yayın kimi zaman da hazırladığımız videolarla ilçe sakinlerimizin hayatlarına devam etmelerini sağlamak istiyoruz. Vatandaşlarımız evlerinde olabilirler ancak, sağlık için hareket etmeye devam etmeliyiz. Tüm vatandaşlarımızı sosyal medya hesaplarımızdan paylaştığımız spor videolarını izlemeye ve evlerinde uygulamaya davet ediyorum" dedi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow