hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    '3 Soprano' Antalya'da sahne alacak

    3 Soprano Antalyada sahne alacak
    expand

    '3 Soprano' Antalya'da sahne alacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, 31 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde '3 Soprano' konserini gerçekleştirecek.
    Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce eylül ayında gerçekleştirilen 27. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali'nde sahne alan Ankara Devlet Opera ve Balesi solist sanatçıları Funda Ateşoğlu, Çiğdem Önol ve Esin Talınlı, bu kez Ankara Devlet Opera ve Bale sanatçısı piyanist Melahat İsmailova eşliğinde cumartesi akşamı Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde Antalyalı sanatseverle buluşacak. Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında belirlenen hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun hale getirilen oturma düzeni ve sanatçı dizilimi ile güvenli bir ortamda gerçekleştirilecek konserde, opera aryalarından napolitenlere, halk türkülerimizden klasik sanat müziğine uzanan geniş bir repertuvar seslendirilecek.
    Fiyatları 20 ile 35 TL arasında olan konserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra, www.biletinial.com internet adresinden de temin edilebilir.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow