hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    325 tenisçi ANSİAD Cumhuriyet Turnuvası'nda yarışacak

    325 tenisçi ANSİAD Cumhuriyet Turnuvasında yarışacak
    expand

    325 tenisçi ANSİAD Cumhuriyet Turnuvası'nda yarışacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANSİAD ve ATİK iş birliğiyle düzenlenen ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası'nda 325 tenisçi, farklı kategorilerde 415 katılımla yarışacak.

    Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Antalya Tenis İhtisas ve Kulübü (ATİK) iş birliğinde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 22 Ekim- 5 Kasım tarihlerinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası, 325 tenisçinin katılımıyla ATİK'te başladı. Tenisçilerin 415 katılımla yarışacağı turnuvaya katılan sporculara başarılar dileyen ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 4 yıl önce attığımız tohum gelişerek büyüyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına doğru ilerlerken spor etkinliğimize destek veren öncelikle ATİK Başkanımız ve ANSİAD üyemiz Necmi Alpagot'a, bu turnuvada emeği geçen ANSİAD yönetim kurulu üyelerimiz İlhan Karakaya ve İsmail Volkan'a, ANSİAD üyemiz, ATSO Meclis Başkanımız Ahmet Öztürk'e, ANSİAD üyelerimiz Tayfur Ardıç ile İlhami Sancar Topay'a teşekkür ediyorum" dedi.

    Turnuvaya katılan sporculara başarılar dileyen Başkan Akıncı, “Umuyorum ki uzun yıllar boyunca bu alanda başarılı etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz. Turnuvamızın başarılı bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum. Turnuvamızı Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye Tenis Federasyonu takvimine aldırarak ulusal boyuta taşıyacağız" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow