hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ağustosta dolu dolu kültür sanat

    Ağustosta dolu dolu kültür sanat
    expand

    Ağustosta dolu dolu kültür sanat

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - PANDEMİ tedbirlerinin esnetilmesi ile birlikte ağustos ayında Antalya'da kültür sanat çalışmaları hızlandı.
    Ağustos ayında Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu birçok kültür sanat etkinliğine ev sahipliği yapacak. Bu kapsamda 18 Ağustos Salı günü saat 21.00'de Mert Fırat, Didem Balçın, Onur Dilber ve Özgün Aydın'ın rol aldığı 'Joseph K.' adlı oyun tiyatroseverle buluşacak. İngiliz yazar Tom Basden'ın kara mizah yüklü uyarlamasında Joseph K., Franz Kafka'nın yüz yılı devirmesine rağmen zaman aşımına uğramayan Dava'sının yeniden görülmesi için modern dünyanın labirentlerine bırakılıyor.
    ÇIPLAK VATANDAŞLAR
    26 Ağustos'ta ise rap müziğin yeni seslerinden Gazapizm yine Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak. Konser saat 21.00'de başlayacak. 27 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de ise Simon Beaufoy'un yazarlığını yaptığı 'Çıplak Vatandaşlar' oyunu Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda sanatseverle buluşacak. İşsiz kalan fabrika işçilerinin hayata tutunma mücadelesini konu alan Çıplak Vatandaşlar oyununda Reha Özcan, Cansel Elçin gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra, tiyatronun eskimeyen yüzü Suna Pekuysal da görev alıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow