hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Döşemealtı HEM’den yıl sonu gösterisi

    Döşemealtı HEM’den yıl sonu gösterisi
    expand

    Döşemealtı HEM’den yıl sonu gösterisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - DÖŞEMEALTI Halk eğitim Merkezi’nin 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı, 'Gelenekten Geleceğe Türk Halk Oyunlarımız ve Müzik Gösterisi' adlı gösteri ile sona erdi. Halk Eğitim Merkezi Kursu’nun çocuk genç ve yetişkinlerden oluşan kursiyerlerinin gösterisi beğeniyle izlendi.

    Döşemealtı Halk eğitim Merkezi’nin 'Gelenekten Geleceğe Türk Halk Oyunlarımız ve Müzik Gösterisi' adlı yıl sonu gösterisi, Yeşilbayır Mahallesi’ndeki düğün salonunda gerçekleştirildi. İlçe Halk Eğitim Merkezinin yıl boyunca yaklaşık 14 bin kursiyere eğitim verdiği kursların yıl sonu etkinliğine ilgi yoğundu. Çocuk, genç ve yetişkin dalında yıl boyunca bağlama, halk oyunları ve şan kursları alan kursiyerlerin performansını sergilediği gösteriyi, Kaymakam Nuri Özder, kamu kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda öğrenci velisi ve vatandaş izledi.

    Gösterinin açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Canat Duru, ilçe nüfusunun yüzde 19’una sahip kursiyer sayılarıyla Antalya’da en fazla kursiyere sahip halk eğitim merkezi olduklarının altını çizdi. İlçede Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslarda yıl boyunca, şan, bağlama, halk oyunu ve koro kurslarına katılan çocuk, genç ve yetişkin, kursiyerler tarafından sergilenen gösteriler beğeniyle izlendi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow